Thema: Culturele infrastructuur

Infrastructuur is een zeer belangrijke factor binnen de culturele sector. Ruimte, toegankelijkheid, materiaalbeheer en stockage, duurzaamheid, etc. zijn onderwerpen waar heel wat culturele spelers mee bezig zijn. 

RAB/BKO wil de bewustwording hieromtrent nog vergroten bij de sector en hen stimuleren hierop in te zetten (zie ook het thema 'Duurzaamheid'). 

Met het 'overlegplatform Infrastructuur' komen de netwerken tegemoet aan de vraag van infrastructuurverantwoordelijken en technisch directeurs om elkaar beter te leren kennen. Het overleg is eerst en vooral een plaats waar informatie en praktische knowhow over infrastructuurgerelateerde thema’s wordt uitgewisseld

27 feb.

VOLZET | RAB/BKO & Lasso/Move It Kanal | Directieoverleg: Session/-ie KANAL (Citroën)

[VOLZET] RAB/BKO en Lasso / Move It Kanal nodigen jullie van harte uit op het Directieoverleg ‘SESSION/-IE KANAL’ op dinsdag 27 februari, van 9.00u tot 13.00u in La Raffinerie (Charleroi Danse). Ter informatie : een werkonderbreking op het spoor is gepland (van maandag 26 februari, 22 uur tot 27 februari hetzelfde uur). Neem dus de nodige voorzorgsmaatregelen indien u met de trein komt. 
Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Stadsontwikkeling
1 2 3 4 5 6