Thema: Culturele infrastructuur

Infrastructuur is een zeer belangrijke factor binnen de culturele sector. Ruimte, toegankelijkheid, materiaalbeheer en stockage, duurzaamheid, etc. zijn onderwerpen waar heel wat culturele spelers mee bezig zijn. 

RAB/BKO wil de bewustwording hieromtrent nog vergroten bij de sector en hen stimuleren hierop in te zetten (zie ook het thema 'Duurzaamheid'). 

Met het 'overlegplatform Infrastructuur' komen de netwerken tegemoet aan de vraag van infrastructuurverantwoordelijken en technisch directeurs om elkaar beter te leren kennen. Het overleg is eerst en vooral een plaats waar informatie en praktische knowhow over infrastructuurgerelateerde thema’s wordt uitgewisseld

23 okt.

perspective.brussels | De culturele praktijken van de bewoners in de wijken van de centrale kanaalzone van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Op woensdag 23 oktober organiseert perspective.brussels een lunch om een studie te lanceren rond de culturele en vrijetijdspraktijken van de Brusselaars. De studie richt zich op de inwoners van vijf centrale wijken van de Kanaalzone, een gebied waar verschillende socio-economische en ruimtelijke veranderingen op stapel staan.
Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Stadsontwikkeling
1 2 3 4 5 6