Thema: Culturele infrastructuur

Infrastructuur is een zeer belangrijke factor binnen de culturele sector. Ruimte, toegankelijkheid, materiaalbeheer en stockage, duurzaamheid, etc. zijn onderwerpen waar heel wat culturele spelers mee bezig zijn. 

RAB/BKO wil de bewustwording hieromtrent nog vergroten bij de sector en hen stimuleren hierop in te zetten (zie ook het thema 'Duurzaamheid'). 

Met het 'overlegplatform Infrastructuur' komen de netwerken tegemoet aan de vraag van infrastructuurverantwoordelijken en technisch directeurs om elkaar beter te leren kennen. Het overleg is eerst en vooral een plaats waar informatie en praktische knowhow over infrastructuurgerelateerde thema’s wordt uitgewisseld

Oproep

FWB | Projectoproep | « Mindchangers : des régions et leurs jeunesses s’engagent pour la planète et ses habitant.e.s »

Fédération Wallonie-Bruxelles lanceert een tweede projectoproep voor Mindchangers (cycle 2), die zich richt tot lokale verenigingen en overheden in Brussel en Wallonië. Om de ontwikkeling van synergieën tussen de vrijwilligerssector, de plaatselijke autoriteiten en de jongeren te bevorderen, worden partnerschappen sterk aangemoedigd. Deadline: 26/06/2022.
Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Diversiteit Duurzaamheid Europa Publiekswerking
1 2 3 4 5 6 7