Sector

Oproep deelname

Cifas | Signal #7 | Oproep deelname - Workshop

Tijdens het SIGNAL #7 festival, geeft Maria Sideri aan Brusselaars van alle lagen van de bevolking, van alle geslachten en leeftijden de kans om deel te nemen aan een workshop van onderzoek over buurten waar je zelden of nooit komt. Deelnemers worden uitgenodigd om hun indrukken te delen, om mentale kaarten te creëren en teksten of liedjes te schrijven om deze ruimtes terug te winnen. Dit werk zal resulteren in een performance/processie en eindigen met een feestelijk en kleurrijk moment op de locaties gekozen door de deelnemers. 
Artistieke & culturele sector Diversiteit Samenwerking
Vacature

Sint Lukas Kunstschool Brussel | Directeur DKO

De Academie (DKO) van Sint Lukas Kunstschool Brussel staat voor beeldend, audiovisueel en architecturaal avond- en vrijetijdsonderwijs en wil zich in Brussel en de bredere regio op de kaart zetten als promotor van hedendaags en relevant kunstonderwijs. De school is hiervoor op zoek naar een directeur (m/v/x) die voor de Academie een specifieke verantwoordelijkheid opneemt en bovendien, samen met de collega-directie van de Basisschool en de Kunsthumaniora, een collectief engagement opneemt in het driehoofdige directiecomité.
Tewerkstelling
30 jun.

Humanitaire dialogen in Brussel

Opgestart in Lyon in 2003 door een groep antiglobaliseringsactivisten, stellen de Humanitaire dialogen voor om het maatschappelijk middenveld uit te dagen en om een dialoog te voeren rond actuele sociale kwesties. Deze momenten van delen worden vandaag georganiseerd in meer dan 60 steden over de wereld, en vormen een internationaal netwerk over menselijke kwesties. Brussel, als hoofdstad van België, en stadsregio die rijk is aan culturele diversiteit en vele verenigings- en burgerinitiatieven, sluit zich aan bij deze enorme internationale dynamiek!
Samenwerking
Meer