Agenda

SamenDurable | Praktijkatelier Energie: samen de winter door

Hoe kom je warm door de winter, hou je de kosten laag en draag je je steentje bij aan het verlagen van CO2-uitstoot? Welke maatregelen zijn er nodig om cultuurwerkers en organisaties te helpen bij het verminderen van hun energie-verbruik? 


Het (tijdelijk) gebruik van verouderde infrastructuren is voor culturele organisaties aan de orde van de dag. Tegelijk draaien veel van deze organisaties wel 100% op voor de energiekosten en zijn zij ook zelf verantwoordelijk voor infrastructurele verbeteringen, zoals het isoleren van hun werkruimtes. 

Praktijkatelier

Aan de hand van een ludieke energie quiz vergaar je als deelnemer tips en tricks om energie te besparen en verwerk je deze kennis in een actieplan op maat van je eigen werkplek. Aansluitend gaan we in gesprek over hoe we de krachten kunnen bundelen bij de uitvoer ervan en manieren om de lasten te verlichten.

Dit informatie en praktijkatelier wordt georganiseerd door SamenDurable, Creative.Hub en Bruxeo. Het atelier wordt begeleid door Muriel Jadoul (Bruxeo).

Ik schrijf me in

Programma

09h30 > ontvangst met koffie 

10h00 > 11h00 Quiz met tips en tricks voor snelle en betaalbare oplossingen

11h00 > 12h00 Call to action: opmaken actieplan aan de hand van de resultaten met hulp van de kennis Bruxeo

12h00 > 12h30 Gesprek over hoe de krachten te bundelen 

12h30 > 13h00 Afsluiting met koffie en een broodje

Energie & duurzaamheid

Praktische info

23 jan. 2024

Wanneer: dinsdag 23/01 van 09:30 - 13:00

Waar: Cinema Nova

Schrijf je in