Agenda

Podiumkunsten | Opleiding: Inclusieve werkvloer

Met de opleidingscyclus (E)Quality in Arts ondersteunt het Sociaal Fonds Podiumkunsten organisaties om de transitie te maken naar ware diversiteit en inclusie. Eind juni draait de sessie rond de inclusieve werkvloer.

[Bron: podiumkunsten.be >>>]


In deze workshop leer je wat het belang is van een inclusief personeelsbeleid en hoe je daar vanuit je functie aan kan meebouwen. De workshops rond macht, racisme en safer spaces worden hierbij geïmplementeerd en je krijgt concrete tips aangereikt om een inclusieve werkvloer te creëren. 

Nyota Mweze is de founder van iDNA. Haar ervaring situeert zich vooral in hr en coaching, vnl. voor de profit sector. Ze geeft advies aan bedrijven rond een duurzamer en inclusief hr-beleid. Daarnaast is ze ook facilitator en doet ze 1-1 coaching gericht op persoonlijk leiderschap. In alles wat ze doet is de basiswaarde inclusie: elke stem laten horen in een omgeving waar elk stuk van je identiteit er mag zijn.

(E)Quality in Arts

Deze workshop maakt deel uit van de eerste module binnen het traject (E)Quality in Arts. We raden je aan meerdere workshops te volgen, om een zo volledig mogelijke vorming te krijgen. Apart intekenen op een van de workshops kan echter ook.

Ontdek het volledige traject

Diversiteit & inclusie

Praktische info

27 jun. 2024

WANNEER? Do 27/06 - 10:00 > 13:00
WAAR? Regio Gent (nog te bepalen)
TAAL Nederlands
ORGANISATIE Sociaal Fonds Podiumkunsten
PRIJS 105 €

Schrijf je hier in