Thema: Tewerkstelling

Net zoals de andere sectoren, stelt de culturele sector heel wat mensen tewerk en zijn er hier heel wat uitdagingen aan verbonden: hoe goede werkomstandigheden creëren? Op welke manier de diversiteit van Brussel integreren? etc. 
RAB/BKO vindt het zeer belangrijk om een stabiele en eerlijke tewerkstellingsmethodiek te creëren voor werknemers binnen onze sector. Daarnaast pleit RAB/BKO voor een betere weerspiegeling van de Brusselse realiteit binnen de culturele sector, ook op het vlak van personeel. De netwerken willen de lidorganisaties stimuleren om hier verder op in te zetten en doen dit in samenwerking met partnerorganisaties zoals Cel Diversiteit / Actiris, Sociaal Fonds Podiumkunsten, etc.

Vacature

BIFFF / Pemey vzw | Redacteur Nederlandse en Engelse teksten en Coördinatie Ondertiteling (m/v/x)

Pemey vzw, de organisator van het Brussels International Fantastic Film Festival (BIFFF), werft aan. Het BIFFF is het grootste filmfestival van Brussel en één van de grootste genrefilmfestivals ter wereld. Ze zijn op zoek naar een nieuwe medewerker (redacteur Nederlandse en Engelse teksten en Coördinatie Ondertiteling) die moet beschikken over uitstekende taalvaardigheden en een grote stressbestendigheid.
Tewerkstelling
1 2 3 4 5 6 7 8 9