Thema: Tewerkstelling

Net zoals de andere sectoren, stelt de culturele sector heel wat mensen tewerk en zijn er hier heel wat uitdagingen aan verbonden: hoe goede werkomstandigheden creëren? Op welke manier de diversiteit van Brussel integreren? etc. 
RAB/BKO vindt het zeer belangrijk om een stabiele en eerlijke tewerkstellingsmethodiek te creëren voor werknemers binnen onze sector. Daarnaast pleit RAB/BKO voor een betere weerspiegeling van de Brusselse realiteit binnen de culturele sector, ook op het vlak van personeel. De netwerken willen de lidorganisaties stimuleren om hier verder op in te zetten en doen dit in samenwerking met partnerorganisaties zoals Cel Diversiteit / Actiris, Sociaal Fonds Podiumkunsten, etc.

Vacature

Darna | Verantwoordelijke communicatie & media

Het Vlaams-Marokkaans Culturenhuis Darna is een platform voor ontmoeting, dialoog en culturele uitwisseling tussen de Marokkaanse en Vlaamse gemeenschappen in Brussel en de rest van Vlaanderen. Darna organiseert een breed aanbod van (sociaal-)culturele projecten en activiteiten in uiteenlopende genres en disciplines die tot stand komen door coproducties met partners in Brussel en de rest van Vlaanderen. Darna zoekt op korte termijn een gemotiveerde verantwoordelijke communicatie en media.
Artistieke & culturele sector Tewerkstelling
1 2 3 4 5 6 7