Thema: Tewerkstelling

Net zoals de andere sectoren, stelt de culturele sector heel wat mensen tewerk en zijn er hier heel wat uitdagingen aan verbonden: hoe goede werkomstandigheden creëren? Op welke manier de diversiteit van Brussel integreren? etc. 
RAB/BKO vindt het zeer belangrijk om een stabiele en eerlijke tewerkstellingsmethodiek te creëren voor werknemers binnen onze sector. Daarnaast pleit RAB/BKO voor een betere weerspiegeling van de Brusselse realiteit binnen de culturele sector, ook op het vlak van personeel. De netwerken willen de lidorganisaties stimuleren om hier verder op in te zetten en doen dit in samenwerking met partnerorganisaties zoals Cel Diversiteit / Actiris, Sociaal Fonds Podiumkunsten, etc.

Vacature

KVS | Allround uitvoerend ateliermedewerker

KVS (Vlaamse stadstheater van Brussel) heeft een eigen volwaardig decoratelier in Machelen (voor eigen producties, coproducties én decors voor jeugdtheater Bronks maken). Momenteel zijn ze op zoek naar een allround uitvoerend ateliermedewerker om hun kleine ploeg (3 mensen) te vervolledigen. Je hoofdbezigheid is schrijnwerkerij, maar ze roepen soms ook je hulp in voor andere disciplines: ijzer- en schilderwerk, mechaniek, kunststoffen, stoffering, etc.
Tewerkstelling
1 2 3 4 5 6 7