Thema: Tewerkstelling

Net zoals de andere sectoren, stelt de culturele sector heel wat mensen tewerk en zijn er hier heel wat uitdagingen aan verbonden: hoe goede werkomstandigheden creëren? Op welke manier de diversiteit van Brussel integreren? etc.
RAB/BKO vindt het zeer belangrijk om een stabiele en eerlijke tewerkstellingsmethodiek te creëren voor werknemers binnen onze sector. Daarnaast pleit RAB/BKO voor een betere weerspiegeling van de Brusselse realiteit binnen de culturele sector, ook op het vlak van personeel. De netwerken willen de lidorganisaties stimuleren om hier verder op in te zetten en doen dit in samenwerking met partnerorganisaties zoals Cel Diversiteit / Actiris, Sociaal Fonds Podiumkunsten, etc.

Vacature

BRASS | Coördinator financiën en administratie

Het BRASS is het Cultureel Centrum van Vorst en ondersteunt opkomende multiculturele, artistieke en burgerinitiatieven en hedendaagse culturele activiteiten met een focus op openheid naar haar directe omgeving toe, de wijken van Vorst en Brussel-Zuid. Het hele jaar door biedt het concerten aan maar ook shows, tentoonstellingen, workshops, performances en de mogelijkheid om vergaderingen te organiseren. Het BRASS is momenteel op zoek naar een Coördinator financiën en administratie om het team te versterken.(functiebeschrijving verder hieronder in het Frans >>)
Tewerkstelling
Vacature

Sint Lukas Kunstschool Brussel | Directeur DKO

De Academie (DKO) van Sint Lukas Kunstschool Brussel staat voor beeldend, audiovisueel en architecturaal avond- en vrijetijdsonderwijs en wil zich in Brussel en de bredere regio op de kaart zetten als promotor van hedendaags en relevant kunstonderwijs. De school is hiervoor op zoek naar een directeur (m/v/x) die voor de Academie een specifieke verantwoordelijkheid opneemt en bovendien, samen met de collega-directie van de Basisschool en de Kunsthumaniora, een collectief engagement opneemt in het driehoofdige directiecomité.
Tewerkstelling
1 2 3 4 5 6