Thema: Stadsontwikkeling

Brussel is een stad in constante beweging. Het moeras aan de Zenne dat uitgroeide tot hoofdstad van Europa, blijft dagelijks evolueren en ontwikkelen. Het Brussels Gewest schakelt heel wat middelen in om deze evoluties op te volgen en te ondersteunen, zoals tijdelijke wijkcontracten, renovatieprojecten, prioritaire zones, ... 
RAB/BKO is overtuigd dat de culturele sector een belangrijke rol kan spelen in dergelijke ontwikkelingsprocessen, via de inplanting van culturele infrastructuren, de aandacht voor kunst in de publieke ruimte of de deelname aan participatieve trajecten.
RAB/BKO wil de culturele spelers zoveel mogelijk betrekken bij projecten rond stadsontwikkeling en hun stem laten horen, en dit doet onder andere door samenwerking met het BPB (Brussels Planningsbureau).

Oproep

Brussel Mobiliteit | Oproep tot belangstelling | Programmering van de culturele ruimte QartIER @ Station Beurs - Grote Markt

Brussel Mobiliteit zoekt een culturele programmator voor de tentoonstellingsruimte in metrostation Beurs-Grote Markt en stelt hiervoor een budget van 150.000 euro ter beschikking. Opgelet: een  bezoek van de ruimte is verplicht om zich kandidaat te kunnen stellen. Dit vindt plaats op 30/11. Deadline indiening kandidatuur: 20/12/2022.
Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Samenwerking Stadsontwikkeling
1 2 3 4 5 6