Thema: Samenwerking

Vaak staan mensen versteld hoeveel ze kunnen leren door in contact komen met een andere cultuur, visie of levensstijl. Samenwerking, dialoog, openheid en de uitwisseling van kennis zijn zeer belangrijk in een superdiverse en uitdagende stad als Brussel. 

Daarbovenop is het de kerntaak van een netwerk als RAB/BKO om uitwisseling te stimuleren. RAB/BKO zet samenwerking eerst en vooral centraal in haar eigen organisaties: de 2 netwerken zijn nog steeds twee aparte structuren, maar werken tegenwoordig bijna volledig samen. RAB/BKO probeert daarnaast samenwerking te stimuleren tussen de leden onderling, maar ook tussen de culturele sector en de andere sectoren, en met het beleid. En dit op alle mogelijke vlakken: over de Belgische taalbarrières en beleidsinstanties heen, tussen kunstdisciplines, generaties, gemeenschappen…

Oproep

TRAVIE & EcoRes | Werkgelegenheid voor Brusselse kleermakers en -maaksters

Om tijdens en na de lockdown in te kunnen spelen op de noden van de Brusselaars, willen het maatwerkbedrijf TRAVIE en haar partner EcoRes in samenwerking met Brusselse kleedmakers en -maaksters een nieuwe langetermijnproductieketen ontwikkelen van herbruikbare, ambachtelijke mondmaskers. Het werk wordt eerlijk vergoed, rekening houdend met de realiteit van de Belgische markt.
Artistieke & culturele sector Samenwerking Tewerkstelling
Oproep

Bruxeo | Oproep tot kandidaatstelling voor gratis begeleiding bij diversiteitsbeheer van instellingen gevestigd in het Brussels Gewest

Het So-Divercity project van Bruxeo biedt u gratis en persoonlijke ondersteuning voor uw instelling. De algemene doelstelling is om uw reflectie over het thema "diversiteit en inclusie" in uw teams te initiëren en op te bouwen en om u te helpen bij het integreren van diversiteitsmanagement en inclusie in het management van uw instelling.
Artistieke & culturele sector Diversiteit Samenwerking
1 2 3 4 5 6