Thema: Publiekswerking

Zonder publiek geen kunst of cultuur. Zoveel mogelijk mensen laten meegenieten of actief betrekken bij het Brusselse culturele aanbod, dat is wat de meeste culturele instellingen graag willen. En dan liefst zo’n divers mogelijk publiek. De meeste actoren zoeken naar allerlei manieren om dat te verwezenlijken. Veel van die initiatieven vallen onder de noemers ‘participatie’ en ‘cultuurbemiddeling’. 

RAB/BKO wil de aandacht voor cultuurbemiddeling binnen de artistieke organisaties vergroten en de kennisuitwisseling hieromtrent stimuleren, en doet dit in nauwe samenwerking met heel wat partnerorganisaties zoals: Lasso, Article 27, Concertation des Centres Culturels Bruxellois of Cultuurcentrum Brussel.

Oproep

FWB | Projectoproep | « Mindchangers : des régions et leurs jeunesses s’engagent pour la planète et ses habitant.e.s »

Fédération Wallonie-Bruxelles lanceert een tweede projectoproep voor Mindchangers (cycle 2), die zich richt tot lokale verenigingen en overheden in Brussel en Wallonië. Om de ontwikkeling van synergieën tussen de vrijwilligerssector, de plaatselijke autoriteiten en de jongeren te bevorderen, worden partnerschappen sterk aangemoedigd. Deadline: 26/06/2022.
Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Diversiteit Duurzaamheid Europa Publiekswerking
1 2 3 4 5 6