Thema: Publiekswerking

Zonder publiek geen kunst of cultuur. Zoveel mogelijk mensen laten meegenieten of actief betrekken bij het Brusselse culturele aanbod, dat is wat de meeste culturele instellingen graag willen. En dan liefst zo’n divers mogelijk publiek. De meeste actoren zoeken naar allerlei manieren om dat te verwezenlijken. Veel van die initiatieven vallen onder de noemers ‘participatie’ en ‘cultuurbemiddeling’. 

RAB/BKO wil de aandacht voor cultuurbemiddeling binnen de artistieke organisaties vergroten en de kennisuitwisseling hieromtrent stimuleren, en doet dit in nauwe samenwerking met heel wat partnerorganisaties zoals: Lasso, Article 27, Concertation des Centres Culturels Bruxellois of Cultuurcentrum Brussel.

26 apr.

Demos | Enter festival

Van 26 tot en met 29 april 2018 initieert Demos de vierde editie van het participatieve en multidisciplinaire kunstenfestival ENTER in Brussel. 'ENTER Festival BXL' gaat parallel door in locaties in de vier zones in het Brussels gewest: GC Nekkersdal in Laken, GC De Linde in Haren, GC Kontakt in Sint-Pieters-Woluwe en de Begijnhofwijk in het stadscentrum. Centrale vraag in deze editie is: "Wat gebeurt er als je kunst in vele handen legt ?"
Publiekswerking
1 2 3 4 5 6