Thema: Culturele infrastructuur

Infrastructuur is een zeer belangrijke factor binnen de culturele sector. Ruimte, toegankelijkheid, materiaalbeheer en stockage, duurzaamheid, etc. zijn onderwerpen waar heel wat culturele spelers mee bezig zijn. 

RAB/BKO wil de bewustwording hieromtrent nog vergroten bij de sector en hen stimuleren hierop in te zetten (zie ook het thema 'Duurzaamheid'). 

Met het 'overlegplatform Infrastructuur' komen de netwerken tegemoet aan de vraag van infrastructuurverantwoordelijken en technisch directeurs om elkaar beter te leren kennen. Het overleg is eerst en vooral een plaats waar informatie en praktische knowhow over infrastructuurgerelateerde thema’s wordt uitgewisseld

Opleidingen

Fédération Wallonie-Bruxelles | Opleidingen in artistieke en culturele publiekswerking

Ben je een kunstenaar.ares, animator.rice of cultureel manager? Wil je je animatievaardigheden met het publiek verder ontwikkelen of meer te weten komen over de verschillende artistieke vormen om je workshops te animeren? Fédération Wallonie-Bruxelles stelt je een reeks opleidingen rond artistieke en culturele publiekswerking voor.
Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Publiekswerking
1 2 3 4 5 6 7 8 9