Thema: Covid-19

Op vrijdag 13 maart 2020 vanaf middernacht gingen een aantal drastische maatregelen in om de verspreiding van COVID-19, het zogenaamde coronavirus, tegen te gaan. Op 17 en 27 maart werden deze maatregelen verscherpt en verlengd - voorlopig zeker tot 18 april. RAB/BKO verzamelt hier nuttige artikels en documenten om een overzicht te bieden op de ontwikkeling van de situatie en de gevolgen hiervan voor de kunsten- en cultuursector.

Nieuws

BHG | Persbericht | Behoud van de Brusselse beperkingsmaatregelen

Het Overlegcomité van 20 augustus 2021 besliste een einde te stellen aan meerdere maatregelen bedoeld om besmettingen met het coronavirus te voorkomen. Gezien de epidemiologische situatie en de evolutie van de vaccinatie in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest oordeelde de Brusselse Regering al vóór het Overlegcomité dat een aantal vooropgestelde versoepelingen niet mogelijk was op het Brussels grondgebied.
Artistieke & culturele sector Covid-19
Oproep

visit.brussels | Projectoproepen | "Brussel staat voor je klaar!"

visit.brussels en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest lanceren twee projectoproepen voor beheerders van culturele en erfgoedattracties, actoren uit de artistieke en culturele wereld, e.a.: de eerste rond de  ontwikkeling van duurzame en inclusieve toeristische initiatieven, de tweede rond investeringen in digitale oplossingen. Deadline : 24/09/2021
Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Samenwerking Stadsontwikkeling Covid-19
1 2 3 4 5 6