Nieuws

RAB/BKO luistert naar jullie tijdens de crisis

Aan de hand van een vragenlijst kunnen leden van het netwerk hun vragen, twijfels en verwachtingen rond de crisis uiten en goede praktijken uitwisselen.


Zoals we allemaal weten heeft de huidige crisis ook de kunsten- en cultuursector niet gespaard. We worden andermaal herinnerd aan het belang van uitwisseling en het versterken van onze netwerken. We vragen jullie dan ook graag om getuigenissen en voorstellen te delen zodat we jullie in het post-Covid-19-tijdperk zo goed mogelijk kunnen helpen.

Met de vragen hieronder (ook toegankelijk via dit online formulier >>>) willen we het mogelijk maken om solidariteit en goede praktijken uit te wisselen en onszelf de mogelijkheid geven om gerichter coördinatiewerk te verrichten.

  • Welke veranderingen, innovaties en goede praktijken - zowel intern als ten opzichte van het publiek - heeft jullie organisatie de afgelopen maanden ontwikkeld door de crisis?
  • Welke urgenties, prioriteiten met betrekking tot de huidige crisis en gevolgen ervan ondervinden jullie voor jullie organisatie en voor de culturele sector in het algemeen, niet alleen vandaag, maar ook tijdens de zomer en op langere termijn?
  • Welke verwachtingen heeft jullie organisatie van RAB/BKO in het kader van deze crisis? Wat zijn de acties, reflecties en projecten die jullie graag binnen het netwerk ontwikkeld zien?

Al jullie antwoorden zijn van onschatbare waarde om het werk van RAB/BKO en de dynamiek van het netwerk te voeden!

Vul het formulier hier >>> in

(De antwoorden zullen met niemand gedeeld worden)

De RAB/BKO-ploeg blijft ook volledig ter beschikking via email (info@rabbko.be) of telefonisch (zie hier >>>)

Artistieke & culturele sector Covid-19

Nieuws

RAB/BKO | Nieuw: een Slack om informele uitwisseling tussen de leden aan te moedigen

Meer dan ooit proberen we de informele uitwisseling tussen onze leden zo goed mogelijk te faciliteren. Om die reden lanceren we exclusief voor de leden van RAB/BKO een Slack: een virtuele ruimte waar er informeel gereflecteerd en gediscussieerd kan worden, waar leden aankondigingen en suggesties kunnen doen en ervaringen kunnen delen met de rest van het netwerk.
Artistieke & culturele sector Communicatie Samenwerking