Nieuws

visit.brussels | Health Safety Label

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en visit.brussels werkten nauw samen met het internationale certificeringsbedrijf SOCOTEC om het 'Health Safety labelin het leven te roepen, een gezondheidslabel dat nationale en internationale bezoekers wil geruststellen over de kwaliteit en de veiligheid van de culturele en toeristische infrastructuur in Brussel. 


Daarnaast wil het de garantie bieden dat de algemene en sectorspecifieke gezondheidsregels nageleefd worden.

Het Health Safety Label wordt gepromoot via de verschillende communicatiekanalen van visit.brussels. Zo krijgen Brusselse culturele en toeristische spelers meer aandacht op het Brusselse toneel.

Het label is gratis en beschikbaar voor alle partners die het wensen. Aanvragen kan eenvoudig via de website van visit.brussels >>> 

Nadat de aanvraag aanvaard is, ontvang je een certificaat en visuals.

Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Toerisme Covid-19

Nieuws

#5 Covid-19 & de Brusselse kunsten- en cultuursector

Een nieuw seizoen! Ondanks de maatregelen om de huidige gezondheidscrisis te beperken doet de kunsten- en cultuursector haar best om opnieuw op gang te komen. In deze uitzonderlijke omstandigheden blijft RAB/BKO informatie verzamelen en verspreiden, over de taalgrens heen. Net als bij de vorige overzichten vind je hier de steunmaatregelen op de verschillende bestuursniveau's alsook persartikels en links rond de evolutie van de situatie en de gevolgen ervan voor de kunsten- en cultuursector.
Artistieke & culturele sector Covid-19
Nieuws

#4 Covid-19 & de Brusselse kunsten- en cultuursector

Dit vierde persoverzicht rond Covid-19 en de Brusselse kunsten- en cultuursector verzamelt de ontwikkelingen in de zomer. Net als bij de vorige overzichten vind je hier de maatregelen op de verschillende bestuursniveau's, de acties op Europees niveau, alsook nuttige artikels en links rond de evolutie van de situatie en de gevolgen ervan voor de kunsten- en cultuursector.
Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Publiekswerking Toerisme Covid-19