Nieuws

Twee nieuwe medewerkers bij RAB/BKO

Met veel plezier kondigen we aan dat het team achter RAB/BKO compleet is! Vanaf januari 2019 vervolledigen Margaux Bernard en Quinten Wyns ons team als communicatiemedewerkers. 

Margaux Bernard was al communicatieassistente bij de RAB sinds februari 2018 en Quinten Wyns werd als communicatiemedewerker bij BKO aangenomen na een aanwervingsprocedure.

Contacteer hen gerust voor al uw vragen of verzoeken omtrent onze communicatie!

  • Margaux Bernard 
    margaux[at]rabbko.be
  • Quinten Wyns
    quinten[at]rabbko.be

Communicatie

Nieuws

United Stages: de cultuursector verenigt zich voor de vluchtelingen | RAB/BKO ondertekent het charter

Het jaar 2017 begon met een oproep voor de hele culturele sector om de verschrikkingen van de oorlog in Syrië en de toestroom van migranten aan te pakken, de eerste slachtoffers van een onmenselijk opvangbeleid. Om luid en klaar onze steun uit te spreken voor bedreigde burgers overal ter wereld, slachtoffers van geweld of van elke andere vorm van bedreiging, willen we als culturele wereld onze artistieke krachten bundelen en via onze verenigingen en ons publiek acties op touw zetten die echt iets kunnen veranderen. Een grote groep culturele spelers is dan ook meerdere keren samengekomen en vanuit hun verlangen om zich te verenigen en te engageren werd een label geboren: "United Stages". RAB/BKO is er trots op aan te kondigen dat het ondertekenaar van het handvest is en toetreedt tot het label!
Artistieke & culturele sector Beleid Samenwerking