Nieuws

Team Covexit | Waar kan de sector terecht deze zomer?

Alle coronacijfers dalen en de vaccinatiecampagne loopt als een trein. Dat betekent dat ook Team Covexit van de Sectorgids Professionele Kunsten de activiteiten terugschroeft. Om alle vragen in de juiste richting te leiden, maakten zij een verhelderende video.


Vanaf 1 juli stopt het beantwoorden van sectorvragen door Team Covexit. Vanaf die datum kun je terecht bij: 

Uiteraard zal de website van de sectorgids blijvend geüpdatet worden met de laatste maatregelen die na een overlegcomité of bij verschijnen van een MB ontstaan en zullen deze ook steeds gecommuniceerd worden via de nieuwsbrief. Inschrijven op de nieuwsbrief kan via de website van de sectorgids >>>

Artistieke & culturele sector Communicatie Covid-19

Enquête

ULB | Enquête | Digi-Tales of Inclusivity - Bevindingen en vooruitzichten over de culturele sector in Brussel

Een groep masterstudenten in Cultureel Management van de ULB heeft een enquête gelanceerd om de Brusselse culturele sector te bevragen over de strategieën voor het verzamelen en beheren van bestaande en nieuwe digitale publieksgegevens. Daarbij willen ze ook voorbeelden van goede praktijken en aanbevelingen voor culturele organisaties geven. Deze enquête is ontworpen als een meerkeuzevragenlijst die 15 minuten van uw tijd vergt. Deadline: 14/02.
Artistieke & culturele sector Communicatie Culturele infrastructuur