Nieuws

RAB/BKO | New website & logo!

Met veel vreugde willen we jullie vandaag op de hoogte brengen van enkele grote veranderingen op vlak van onze communicatie!

Vanaf vandaag nemen de netwerken een nieuwe huisstijl aan en veranderen we van logo! De samenwerking tussen BKO en RAB wordt steeds nauwer en dit willen we graag zichtbaar maken met een nieuwe huisstijl en een gezamenlijk logo, waarbij de twee aparte logo’s als het ware helemaal in elkaar verstrengeld zijn!

Daarnaast zijn we ook blij om onze gloednieuwe website met jullie te delen! We werken niet langer met twee websites (RAB en BKO) maar één tweetalige sitewww.rabbko.be. Deze website, aangepast aan onze nieuwe huisstijl, is het uithangbord van al onze activiteiten, publicaties en de thema’s waarrond we werken. Daarnaast vinden jullie er de vele nieuwtjes en informatie over en voor de culturele sector die we graag met jullie delen, over de taal- en gemeenschapsgrenzen heen.

Klein detail: de website is nog een ‘work in progress’ omdat we volop bezig zijn met het overzetten van ons archief. Bij deze onze excuses indien jullie een (oud) document niet onmiddellijk terugvinden.

Gelieve ook te noteren dat onze ploeg voortaan te bereiken is via de volgende mailadressen: [voornaam]@rabbko.be / info@rabbko.be.

We hopen dat jullie onze nieuwe huisstijl en website kunnen smaken, en wensen jullie veel ‘surfplezier’

Tot snel!