Stuurgroep

RAB/BKO | Communicatiestuurgroep

Ben je als lid van RAB/BKO expert op het vlak van communicatie, en geïnteresseerd om je neuronen in te zetten voor het netwerk ? Kom dan op 13 februari naar een brainstormsessie over de communicatie van RAB/BKO.


Het centraliseren en delen van interne en externe informatie is één van de kerntaken van van onze organisatie. Hiervoor zijn geschikte communicatiekanalen nodig. Wij zijn ons ervan bewust dat het tijd is om onze communicatiestrategie te herzien en aan te passen aan de nieuwste ontwikkelingen op digitaal gebied. 

In dit verband willen wij ons laten bijstaan door een stuurgroep bestaande uit communicatiemedewerkers uit de teams van onze leden.

De eerste vergadering van de werkgroep culturele communicatie vond op 10 november 2022 plaats in De Markten. Vind hier alle verslagen terug! 

Geïnteresseerd?

Stuur dan een mailtje naar meike@rabbko.be!

Artistieke & culturele sector Communicatie Samenwerking

Enquête

ULB | Enquête | Digi-Tales of Inclusivity - Bevindingen en vooruitzichten over de culturele sector in Brussel

Een groep masterstudenten in Cultureel Management van de ULB heeft een enquête gelanceerd om de Brusselse culturele sector te bevragen over de strategieën voor het verzamelen en beheren van bestaande en nieuwe digitale publieksgegevens. Daarbij willen ze ook voorbeelden van goede praktijken en aanbevelingen voor culturele organisaties geven. Deze enquête is ontworpen als een meerkeuzevragenlijst die 15 minuten van uw tijd vergt. Deadline: 14/02.
Artistieke & culturele sector Communicatie Culturele infrastructuur