Nieuws

Persoverzicht | Februari 2021

In deze uitzonderlijke omstandigheden blijft RAB/BKO informatie verzamelen en verspreiden, over de taalgrens heen. Om overzicht te behouden verzamelen we hier maandelijks persartikels en links over de coronacrisis en de gevolgen ervan voor de Brusselse kunsten- en cultuursector.

[Artikel voor het laatst aangepast op 23/02/2021]

Laatste nieuws

De slechte cijfers zorgden voor strengere maatregelen vanuit de federale regering. Deze maatregelen overstijgen de richtlijnen van het huidige basisprotocol cultuur. Volgens het Ministerieel Besluit van 28 november 2020 mogen de musea en kunsthallen die door de federale regering of een gemeenschap erkend zijn vanaf 2 december heropenen.

De maatregelen die tijdens het laatste overlegcomité bepaald werden hebben geen verder rechtstreeks gevolg voor de kunsten- en cultuursector.

Nuttige links

Daarnaast opende Cultuurloket ook een hulplijn. Op 02 534 18 24 kun je van maandag tot vrijdag terecht van 10u tot 18u voor juridische of zakelijke vragen omtrent de gevolgen van Covid-19.

Persoverzicht

Artistieke & culturele sector Covid-19

Nieuws

RAB/BKO | Nieuw: een Slack om informele uitwisseling tussen de leden aan te moedigen

Meer dan ooit proberen we de informele uitwisseling tussen onze leden zo goed mogelijk te faciliteren. Om die reden lanceren we exclusief voor de leden van RAB/BKO een Slack: een virtuele ruimte waar er informeel gereflecteerd en gediscussieerd kan worden, waar leden aankondigingen en suggesties kunnen doen en ervaringen kunnen delen met de rest van het netwerk.
Artistieke & culturele sector Communicatie Samenwerking