Nieuws

Prométhéa | École du Mécénat | Nieuwe data

Ook bij Prométhéa is het nieuwe seizoen van start gegaan, en daar horen nieuwe bijeenkomsten van l'École du Mécénat bij. In de vorm van onder meer ateliers, workshops en masterclasses wil de Franstalige organisatie culturele spelers begeleiden in hun zoektocht naar bedrijven en andere financiers.


Na verschillende maanden waarin de opleidingen uitsluitend online gehouden werden, zullen de verschillende modules van l'École du Mécénat in het komende seizoen afwisselend online of op locatie plaatsvinden.

Meer informatie over l'École du Mécénat [FR] >>>

[Meer informatie over de evenementen in het Frans, hieronder]


Masterclasses

Elke masterclass duurt 2 uur en kost 15 euro.

Infosessies

Elk atelier duurt 2 dagen (9u30-16u30) en kost 150 euro voor een deelname ter plekke of 75 euro voor een online deelname.

Speed coaching

Een à twee ontmoetingen met sprekers uit de bedrijfswereld om je te helpen je project te ontwikkelen.

Artistieke & culturele sector Economie

Enquête

ULB | Enquête | Digi-Tales of Inclusivity - Bevindingen en vooruitzichten over de culturele sector in Brussel

Een groep masterstudenten in Cultureel Management van de ULB heeft een enquête gelanceerd om de Brusselse culturele sector te bevragen over de strategieën voor het verzamelen en beheren van bestaande en nieuwe digitale publieksgegevens. Daarbij willen ze ook voorbeelden van goede praktijken en aanbevelingen voor culturele organisaties geven. Deze enquête is ontworpen als een meerkeuzevragenlijst die 15 minuten van uw tijd vergt. Deadline: 14/02.
Artistieke & culturele sector Communicatie Culturele infrastructuur