Nieuws

De Try?In!PASS is terug voor het tweede deel van de testfase

Op vraag van de betrokken theaters en scholen wordt de Try?In!PASS verlengd voor een tweede deel van de testfase, van januari tot juni 2020.

Try?In!PASS

Een pas op naam die studenten Podiumkunsten in Brussel gratis toegang biedt bij voorstellingen die dezelfde avond nog niet uitverkocht zijn.

Opmerking: reservatie is niet mogelijk, noch voorrang via een wachtlijst: de pas biedt enkel toegang tot de zitjes die op de avond zelf nog beschikbaar zijn.

Voor wie?

Een honderdtal studenten Podiumkunsten uit het 5de en 6de middelbaar en uit de eerste twee jaren hoger onderwijs van zes verschillende Frans- en Nederlandstalige kunstscholen:

Welke zalen?

Tijdens de tweede testfase nemen er 11 zalen deel, zowel Frans- als Nederlandstalig:

Timing?

Het tweede deel van de testfase vindt plaats tussen januari en juni 2020. Als deze fase succesvol blijkt te zijn, dan wordt er verder nagedacht over een langetermijnvisie voor de pas.

Waarom?

Om studenten Podiumkunsten aan te moedigen om meer risico's te nemen in de keuze van de stukken en huizen die ze bezoeken en om de taaldrempel bij die keuze te verlagen.

Daarnaast moet de Try?In!PASS de banden aanhalen tussen theaters en studenten (de professionals van morgen).

Vergeet niet om feedback te geven!

Of het nu om positieve of negatieve feedback gaat: om het project verder uit te werken, kunnen we alle info over de ervaringen van de deelnemers goed gebruiken. Deelnemende studenten worden op hun beurt uitgenodigd om het feedbackformulier in te vullen. 

Vind het feedbackformulier hier terug >>>

Vragen?

Ben je student en heb je vragen? Werk je voor een Brusselse zaal of onderwijsinstelling die Podiumkunsten aanbiedt en wil je partner worden in dit project? Of wil je gewoon meer informatie?

Contact: try-in-pass@rabbko.be 

Artistieke & culturele sector Communicatie Culturele infrastructuur Publiekswerking