Nieuws

Lasso | Vormingen op maat

Lasso lanceert twee nieuwe vormingsformules, op maat van artistieke organisaties.


Je kan bij Lasso terecht voor individueel advies, maar ook voor vorming en begeleiding. In dat kader lanceren ze twee nieuwe vormingsformules. Met ‘Netwerking & buurtgericht werken’ helpen ze je een (lokaal) netwerk uitbouwen in je dagelijkse werking. Of kies voor ‘Participatief aan de slag rond kunst en cultuur’ en ontdek hoe je een traject opzet met inspraak van je publiek. Beide vormingen worden afgestemd op maat van je werking. 

Op de Lasso-site vind je alle details & prijzen terug en kan je nu al een vorming aanvragen voor het najaar. 

Heb je vragen, mail dan naar info@lasso.be.

Artistieke & culturele sector

Nieuws

Plannen voor culturele pool Manchester krijgen vorm

Het Brusselse bureau BC Architects is gekozen om tussen nu en eind 2025 de transformatie van de culturele en artistieke pool Manchester te leiden en tot een goed einde te brengen. Brussels minister-president Rudi Vervoort, Molenbeeks burgemeester Catherine Moureaux en directeur van de Maatschappij voor Stedelijke Inrichting (MSI) Gilles Delforge stelden het toekomstige project voor.
Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Stadsontwikkeling
Nieuws

BHG | Persbericht | Behoud van de Brusselse beperkingsmaatregelen

Het Overlegcomité van 20 augustus 2021 besliste een einde te stellen aan meerdere maatregelen bedoeld om besmettingen met het coronavirus te voorkomen. Gezien de epidemiologische situatie en de evolutie van de vaccinatie in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest oordeelde de Brusselse Regering al vóór het Overlegcomité dat een aantal vooropgestelde versoepelingen niet mogelijk was op het Brussels grondgebied.
Artistieke & culturele sector Covid-19