Nieuws

Spots.brussels : de Brusselse gids van culturele zalen en podia !

Kleine herinnering: in voorstel 11 van het Cultuurplan voor Brussel (2009), werd gevraagd een databank te ontwikkelen van alle culturele infrastructuur in Brussel. En dit voorstel werd werkelijkheid met de lancering van spots.brussels ! Het project is een samenwerking van perspective.brussels, visit.brussels en agenda.brussels en ook RAB/BKO en de leden werden nauw betrokken.

Deze zoekmotor werd begin maart gelanceerd en bundelt de gegevens van alle culturele zalen en podia in Brussel. Culturele en sociaal-culturele organisaties, creatieve verenigingen en welzijnsorganisaties, professionals en amateurs uit de cultuursector hebben via de technische fiches op spots.brussels het hele aanbod van zalen en podia bij de hand. Daarnaast zal deze databank ook een belangrijke analysetool worden als het gaat over spreiding, mobiliteit, territoriale ontwikkeling. etc.

Afspraak op www.spots.brussels !

Organisaties en zalen kunnen nog steeds ook hun gegevens toevoegen aan de databank, via het extranet van agenda.brussels >>>

Cultuurplan Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Stadsontwikkeling

Nieuws

RAB/BKO | Nieuw: een Slack om informele uitwisseling tussen de leden aan te moedigen

Meer dan ooit proberen we de informele uitwisseling tussen onze leden zo goed mogelijk te faciliteren. Om die reden lanceren we exclusief voor de leden van RAB/BKO een Slack: een virtuele ruimte waar er informeel gereflecteerd en gediscussieerd kan worden, waar leden aankondigingen en suggesties kunnen doen en ervaringen kunnen delen met de rest van het netwerk.
Artistieke & culturele sector Communicatie Samenwerking