Nieuws

Kunstenpunt | Morning Coffees

Twee ochtenden in de week opent Kunstenpunt een online koffiebar: op maandag en woensdag van 9u tot 10u kun je tijdens een Zoom-sessie bij hun medewerkers terecht, zonder afspraak.


Kunstenpunt maakt je graag mee wegwijs in de kunstensector. Tijdens de ochtendsessies kun je in vertrouwen terecht met je vragen over het kunstenwerkveld en de ontwikkeling van je loopbaan als kunstwerker of kunstenaar. 

Praktisch

  • De Morning coffee-sessies vinden plaats op maandag– en woensdagochtend van 9u tot 10u via deze link in Zoom >>> (opgelet, de link werkt alleen op maandag en woensdag van 9u tot 10u)
  • Je kan zonder afspraak deelnemen.
  • Kun je niet via een computer inbellen, dan lukt het ook gratis via dit telefoonnummer: +32 2 788 01 73. De meeting ID bij Zoom is 822 6126 0967 (dit telefoonnummer werkt ook alleen maar op maandag en woensdag van 9u tot 10u)

Meer info op de website van Kunstenpunt >>>

Artistieke & culturele sector Samenwerking

Enquête

ULB | Enquête | Digi-Tales of Inclusivity - Bevindingen en vooruitzichten over de culturele sector in Brussel

Een groep masterstudenten in Cultureel Management van de ULB heeft een enquête gelanceerd om de Brusselse culturele sector te bevragen over de strategieën voor het verzamelen en beheren van bestaande en nieuwe digitale publieksgegevens. Daarbij willen ze ook voorbeelden van goede praktijken en aanbevelingen voor culturele organisaties geven. Deze enquête is ontworpen als een meerkeuzevragenlijst die 15 minuten van uw tijd vergt. Deadline: 14/02.
Artistieke & culturele sector Communicatie Culturele infrastructuur