Nieuws

Interieurvormgeving LUCA School of Arts | Kantoorruimte gezocht!

In het kader van de opvang van buitenlandse Erasmusstudenten organiseert de opleidingInterieurvormgeving van LUCA School of Arts een INTERN STAGEBUREAU gedurende de eerste 6 weken van het academiejaar (van 19 september tot en met 28 oktober).Dit Bureau poogt een ontwerpbureau na te bootsen. De studenten werken gedurende 6 weken aan concrete projecten met reële opdrachtgevers onder afwisselende begeleiding van 3 professionele ontwerpers.(waaronder 1 docent van LUCA).  Voor deze periode is de opleiding dringend op zoek naar een kantoorruimte in Brussel, goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met plaats voor 6-8 personen voorzien van tafels, stoelen, elektriciteit, verlichting en internet.

Deze plaats zal de uitvalsbasis en werkplaats (computerwerk, tekenen, maquettes maken) vormen waar de studenten soms tot laat (voor het halen van deadlines) terecht kunnen.

Culturele infrastructuur

Nieuws

#4 Covid-19 & de Brusselse kunsten- en cultuursector

Dit vierde persoverzicht rond Covid-19 en de Brusselse kunsten- en cultuursector verzamelt de ontwikkelingen in de zomer. Net als bij de vorige overzichten vind je hier de maatregelen op de verschillende bestuursniveau's, de acties op Europees niveau, alsook nuttige artikels en links rond de evolutie van de situatie en de gevolgen ervan voor de kunsten- en cultuursector.
Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Publiekswerking Toerisme Covid-19