Nieuws

Veranderingen bij het RAB-team

De samenstelling van het team verandert bij Réseau des Arts à Bruxelles, met het vertrek van Margaux Bernard, die sinds januari 2018 werkzaam is. Zij werpt zich in een nieuw cultureel avontuur als communicatieverantwoordelijke bij Court-Circuit. We wensen haar het beste toe in haar nieuwe functie! Hierdoor komt haar positie vrij, naast de nieuwe vacature 'Evenementen en Administratie' die gelanceerd werd om het volledige RAB/BKO-team te versterken. In de overgangsperiode zal de website daardoor wat minder vaak geüpdatet worden. Dank voor uw begrip!


Om haar activiteiten verder uit te voeren en te ontwikkelen, werft RAB een verantwoordelijke communicatie en projecten (m/v/x) aan, net als een medewerker evenementen en administratie (m/v/x).

Voor de duidelijkheid: RAB werft momenteel twee nieuwe medewerkers aan: een verantwoordelijke communicatie en projecten en een medewerker evenementen en administratie. Er wordt gevraagd aan kandidaten om een keuze te maken en slechts op één van beide vacatures te solliciteren. Alle dubbele kandidaturen worden genegeerd.

Artistieke & culturele sector Tewerkstelling

Nieuws

#4 Covid-19 & de Brusselse kunsten- en cultuursector

Dit vierde persoverzicht rond Covid-19 en de Brusselse kunsten- en cultuursector verzamelt de ontwikkelingen in de zomer. Net als bij de vorige overzichten vind je hier de maatregelen op de verschillende bestuursniveau's, de acties op Europees niveau, alsook nuttige artikels en links rond de evolutie van de situatie en de gevolgen ervan voor de kunsten- en cultuursector.
Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Publiekswerking Toerisme Covid-19