Nieuws

De Centrale krijgt nieuwe entree op Katelijneplein

De nieuwe entree van De Centrale, het centrum voor hedendaagse kunst van de Stad Brussel, zal zich in het voormalige winkelpand van de kapper op het Katelijneplein bevinden.


Het huurcontract van de kapperszaak was afgelopen en eigenaar Stad Brussel maakte van de gelegenheid gebruik om het brede winkelpand toe te voegen aan de Centrale for Contemporary Art. Tot nu toe zat de ingang van het kunstencentrum wat verstopt achter de toren van de vroegere Katelijnekerk. 

“We hadden geen duidelijk zichtbare entree,” erkent Carine Fol, directeur van de Centrale, in Bruzz. “Dat zal binnenkort veranderen.”


Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur

Enquête

ULB | Enquête | Digi-Tales of Inclusivity - Bevindingen en vooruitzichten over de culturele sector in Brussel

Een groep masterstudenten in Cultureel Management van de ULB heeft een enquête gelanceerd om de Brusselse culturele sector te bevragen over de strategieën voor het verzamelen en beheren van bestaande en nieuwe digitale publieksgegevens. Daarbij willen ze ook voorbeelden van goede praktijken en aanbevelingen voor culturele organisaties geven. Deze enquête is ontworpen als een meerkeuzevragenlijst die 15 minuten van uw tijd vergt. Deadline: 14/02.
Artistieke & culturele sector Communicatie Culturele infrastructuur