Nieuws

Connecting Brussels, een nieuw solidair platform

Connecting Brussels brengt mensen en organisaties samen, om elkaar bij te staan, om er voor elkaar te zijn, om deze winter van Brussel een warme en solidaire stad te maken.


Veel Brusselaars zitten alleen thuis en mogen of kunnen het huis moeilijk verlaten. Sommige Brusselaars hebben kunnen wat extra hulp of aandacht goed gebruiken. Anderen hebben net meer tijd over dan anders. Connecting Brussels hoopt het makkelijker te maken om elkaar te vinden.

Zit je met een vraag? Heb je hulp nodig? Wil je je engageren? Heb je een goed idee? Laat van je horen! Connecting Brussels brengt je in contact met de juiste mensen.

Heb je een idee voor een solidariteitsproject dat verbondenheid stimuleert en eenzaamheid tegengaat? Met de projectoproep Connecting Brussels krijg je financiële steun!


Connecting Brussels is een initiatief de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie (GGC), de Vlaamse Gemeenschapcommissie (VGC), de Commission Communautaire Française (COCOF), het Steunpunt Vrijwilligerswerk Brussel | Kenniscentrum WWZ, la Plateforme francophone de Volontariat, Muntpunt en BRUZZ.

Artistieke & culturele sector Covid-19