Nieuws

Veranderingen in de Raad van Bestuur van RAB

De Algemene Vergadering van 25 maart 2019 verkoos de volgende leden als bestuurders van RAB: Bloom Project en het Théâtre National.

PointCulture en Alerte Urbaine zijn op hun beurt verkozen om een tweede mandaat op te nemen. Le Rideau de Bruxelles (dat een tweede mandaat achter de rug heeft) en Komplot zijn geen bestuurder meer.

Tijdens de volgende samenkomst zal de Raad van Bestuur een nieuwe vice-voorzitter verkiezen.

De lijst van bestuurders van RAB en BKO en van hun vertegenwoordigers vind je hier >>>

Artistieke & culturele sector

Nieuws

#5 Covid-19 & de Brusselse kunsten- en cultuursector

Een nieuw seizoen! Ondanks de maatregelen om de huidige gezondheidscrisis te beperken doet de kunsten- en cultuursector haar best om opnieuw op gang te komen. In deze uitzonderlijke omstandigheden blijft RAB/BKO informatie verzamelen en verspreiden, over de taalgrens heen. Net als bij de vorige overzichten vind je hier de steunmaatregelen op de verschillende bestuursniveau's alsook persartikels en links rond de evolutie van de situatie en de gevolgen ervan voor de kunsten- en cultuursector.
Artistieke & culturele sector Covid-19
Nieuws

#4 Covid-19 & de Brusselse kunsten- en cultuursector

Dit vierde persoverzicht rond Covid-19 en de Brusselse kunsten- en cultuursector verzamelt de ontwikkelingen in de zomer. Net als bij de vorige overzichten vind je hier de maatregelen op de verschillende bestuursniveau's, de acties op Europees niveau, alsook nuttige artikels en links rond de evolutie van de situatie en de gevolgen ervan voor de kunsten- en cultuursector.
Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Publiekswerking Toerisme Covid-19