Nieuws

An Vandermeulen nieuwe artistiek directeur Globe Aroma

An Vandermeulen, momenteel nog publiekswerker bij Beursschouwburg, bepaalt vanaf 1 juli de koers bij het Brusselse open kunstenhuis Globe Aroma. Ze vervangt er Els Rochette, die een zitje krijgt in het parlement.

An Vandermeulen

An Vandermeulen is geen onbekende bij Globe Aroma. Naast haar functie bij de Beursschouwburg bracht ze er al nieuwkomers-kunstenaars in contact met het bredere kunstenveld. Vanaf 1 juli neemt ze de rol van Els Rochette officieel over.

Vanuit haar praktijkervaring is An ook betrokken bij RESHAPE: een internationaal onderzoeks- en ontwikkelingtraject rond innovatieve organisatiemodellen. Komende twee jaar werkt ze met andere kunstenaars en kunstenprofessionals aan vernieuwende oplossingen voor de sector.

Globe Aroma

Het Brusselse Open Kunstenhuis Globe Aroma is een artistieke werk- en ontmoetingsplek waar we nieuwkomers ruimte, tijd en ondersteuning bieden om aan de hand van culturele en artistieke uitwisseling de wereld op zachte wijze te verbeteren.

Het Open Kunstenhuis is een laagdrempelige artistieke vrijplaats waar dialoog, samenwerking, netwerkvorming, creatie en beleving centraal staan. Globe Aroma brengt kunstenaars in contact met het brede Kunstenveld en werkt daarvoor samen met partners als het Kaaitheater, de Beursschouwburg, de AB, het Klein Kasteeltje, Bon en vele anderen.

Beursschouwburg

Door de verschuiving in het Brusselse cultuurlandschap komt de huidige post van An Vandermeulen bij Beursschouwburg vrij.

Lees de vacature bij Beursschouwburg hier >>>


Artistieke & culturele sector Publiekswerking Tewerkstelling