Documentatie

RAB/BKO | Overleg Infrastructuur

Met dit platform komen de netwerken tegemoet aan de vraag van infrastructuurverantwoordelijken en technisch directeurs om elkaar beter te leren kennen. Het overleg is eerst en vooral een plaats waar informatie en praktische knowhow over infrastructuurgerelateerde thema’s wordt uitgewisseld: ecologie, toegankelijkheid, materiaalbeheer en stockage, wetgeving rond brandveiligheid en noodverlichting, preventiebeleid, enz. In een tweede fase kunnen eventueel ook gezamenlijke initiatieven worden genomen. Een niet te missen afspraak voor alle infrastructuurverantwoordelijken en technisch directeurs die hun directe collega’s willen ontmoeten! 


Bericht aan de infrastructuurverantwoordelijken en technisch directeurs ! Vanaf september 2011 starten BKO & RAB een ‘overleg infrastructuur’ op. Met dit platform komen de netwerken tegemoet aan de vraag van infrastructuurverantwoordelijken en technisch directeurs om elkaar beter te leren kennen.

Het overleg is eerst en vooral een plaats waar informatie en praktische knowhow over infrastructuurgerelateerde thema’s wordt uitgewisseld: ecologie, toegankelijkheid, materiaalbeheer en stockage, wetgeving rond brandveiligheid en noodverlichting, enz. In een tweede fase kunnen eventueel ook gedeelde ‘infrastructuuroverschrijdende’ initiatieven genomen worden.

 Volgende puntjes staan op de agenda van de eerste vergadering:

- Toelichting STEPP (het vroegere BASTT) en Recoep (project van het kenniscentrum podiumtechnieken van de Erasmus Hogeschool) door Jan Ackenhausen - Rondetafelgesprek over de inhoudelijke thema’s en het functioneren van het overleg

 We sluiten af met een drink en broodjeslunch. Een niet te missen afspraak dus voor alle infrastructuurverantwoordelijken en technisch directeurs die hun directe collega’s willen ontmoeten!

Wanneer? Vrijdag 30 september 2011 van 10u tot 13u Waar? KVS, Café Brazzaville, Arduinkaai 7-9, 1000 Brussel


Culturele infrastructuur