Documentatie

Raad van de VGC | Verslag interpellaties Paspartoe en Cultuurplan voor Brussel (14/02/14)

Op vrijdag 14 februari is staatssecretaris Bruno De Lille geïnterpelleerd over de Paspartoe  en over de stand van zaken van zijn realisaties uit het Cultuurplan voor Brussel (BKO/RAB). Het verslag kan je onderaan deze pagina downloaden. De interpellaties en antwoorden over de Paspartoe vind je van pagina 3 t.e.m. 12. Het verslag van de interpellatie over het Cultuurplan voor Brussel vind je van pagina 26 t.e.m. 29.Over het project cartografie zei De Lille het volgende:
Wat de cartografie aangaat, ging de VGC onlangs over tot de aanschaf van een nieuw geografisch en statistisch instrument dat ons, zodra het binnen de vereiste kwaliteitseisen operationeel is, een massa beleidsinformatie zal verstrekken. De Meet- en Weetcel is momenteel bezig de inzetbaarheid van het instrument te bestuderen. Dat heeft inderdaad meer tijd gevraagd dan we hadden gehoopt. De verdere verfijning vraagt nog aandacht. Ofwel kiezen we voor quickwins, ofwel voor een soliede basis. Wij gaan voor het laatste!

Over Artistsinbrussel kon De Lille dit meedelen:
Het gezamenlijke project ‘Artists in Brussels’ is lopende en wordt momenteel verder uitgewerkt. Dit is een handig instrument dat de internationale kunstenaar in Brussel helpt bij het vinden van mogelijke ondersteuning en nuttige informatie in het complexe Brusselse cultuur-landschap.

Beleid