Documentatie

Prométhéa | Workshops rond het mecenaat

Prométhéa paste het programma en de inhoud van hun Franstalige "Ecole du Mécénat" aan om antwoord te kunnen bieden op de meest gestelde vragen tijdens en na deze moeilijke periode. Alle "Ecole du Mécénat"-activiteiten worden digitaal gegeven.

Masterclass [FR]

Tijdens de coronacrisis biedt Prométhéa je de mogelijkheid om uitzonderlijk gratis deel te nemen aan de volgende sessies:

14/05 (van 14u00 tot 16u00): "Hoe bereik je je partners in deze uitzonderlijke situatie? Focus op communicatie". De vzw Les Branchées geeft je tips en tools om tijdens deze crisisperiode aanwezig en creatief te blijven op sociale netwerken.

04/06 (van 14u00 tot 16u00): "Waarom doet een bedrijf aan mecenaat? Hoe zit het met de realiteit van de privésector in deze ongekende periode?"

Voor meer informatie en om je in te schrijven, klik hier >>> [FR]

Workshops [FR]

18/06 & 19/06: Prométhéa's volgende workshops zullen plaatsvinden via een videoconferentie. De workshops bevatten de getuigenissen van vier deskundigen, die je concreet zullen begeleiden bij je zoektocht naar toekomstige partners. Elk van de getuigenissen duurt 30 minuten, en wordt afgewisseld met theoretische inhoud.

De prijs voor deze tweedaagse training is €25,00. De inschrijving voor de training houdt ook een workshopmiddag op 25 juni 2020 in.

Voor meer informatie en om je in te schrijven, klik hier >>> (maximum 20 deelnemers) [FR]

Telefonische permanentie

De duur van de telefonische permanentie is verdubbeld om je beter te kunnen verwelkomen en helpen. Heb je vragen over de zoektocht naar partners en het mecenaat, maak dan een afspraak met de Prométhéa-ploeg: 

Voor meer informatie, klik hier >>> [FR]

Herlezing van je partnerschapsdossier en hulp bij je zoektocht naar mecenassen

Afhankelijk van de voortgang van je project wil Prométhéa je graag ondersteunen en adviseren bij je zoektocht naar mecenassen. Hier vindt je een link >>> [FR] naar verschillende documenten die je zullen helpen bij het opstellen van het partnerschapsdossier om aan toekomstige partnerbedrijven en opdrachtgevers voor te stellen. Indien deze optie betrekking heeft op jouw organisatie, kan je je partnerschapsdossier per email naar Prométhéa sturen en om feedback vragen.

Artistieke & culturele sector Culturele infrastructuur Economie