Documentatie

Idea Consult | Studie 'De sector van creatieve en culturele bedrijven in het BHG' (2011)

In opdracht van de Brusselse Kamer van de Middenstand, analyseerde Idea Consult de sector van creatieve en culturele bedrijven in Brussel. De studie geeft een„status questionis‟ van de implementatie van het Europees Groenboek, de resultaten van een behoeftenanalyse en een reeks beleidsaanbevelingen. Deze studie werd aan pers en publiek voorgesteld op dinsdag 20 december 2011 in La Raffinerie, in samenwerking met BKO/RAB.


In opdracht van de Brusselse Kamer van de Middenstand, analyseerde Idea Consult de sector van creatieve en culturele bedrijven in Brussel. De studie geeft een„status questionis‟ van de implementatie van het Europees Groenboek, de resultaten van een behoeftenanalyse en een reeks beleidsaanbevelingen. Deze studie werd aan pers en publiek voorgesteld op dinsdag 20 december 2011 in La Raffinerie. Na de presentatie van de studie gaven Paul Corthouts (Oko vzw), Gaëtan Vandeplas (Iles asbl), Hans Eelens (L'Escaut), Kristine De Mulder (Europalia) en Jo Goossens (EXIT 399 nv) hun eerste bevindingen.

De voormiddag werd afgesloten met een toelichting van Benoît Cerexhe, Brussels Minister voor Economie en Werkgelegenheid.

Economie