Agenda

Kunstwerkt, cult!, Kunstenpunt & BREEDBEELD | Ontmoetingsmoment beeldende kunsten & cultuurhuizen

Op dinsdag 7 juni van 10u tot 12u organiseren Kunstwerkt, cult!, Kunstenpunt en BREEDBEELD een online ontmoetingsmoment voor cultuurhuizen die een tentoonstellingswerking hebben of hierop willen inzetten. 


Kunstenaars en cultuurhuizen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: het is de plek waar ze kunnen maken, tonen en nadenken over hun werk. Naar aanleiding van het succes van de workshop ‘verloning beeldende kunstenaars’ organiseren Kunstwerkt, cult!, Kunstenpunt en BREEDBEELD samen dit ontmoetingsmoment, met elk hun eigen positie en expertise.

Het doel: een ontmoetingsmoment organiseren voor cultuurhuizen die inzetten op hedendaagse beeldende kunsten. Centraal staat uitwisseling, netwerking, samenwerking en dialoog. Het is de ideale kans om op zoek te gaan naar antwoorden op vraagstukken en om de tentoonstellingswerkingen van andere cultuurhuizen te ontdekken.

Wat?

Jij bepaalt de agenda. In het inschrijvingsformulier kan je jouw hot topics binnen de beeldende kunsten aangeven. Jij beslist dus mee over de inhoud van de eerste editie ‘kunst & cultuurhuis’.

Voor wie?

Cultuurhuizen met een tentoonstellingswerking of cultuurhuizen die hier graag meer op willen inzetten.

Waar & wanneer?

dinsdag 7 juni
van 10u tot 12u
online: je ontvangt een link na inschrijving

Schrijf in

Schrijf in via dit formulier.

Vragen?

Heb je vragen over het ontmoetingsmoment? Contacteer cult! via info@cult.be.

Artistieke & culturele sector Samenwerking

Praktische info

07 jun. 2022

Dinsdag 07/06/2022 

10u - 12u 

online (je ontvangt een link na inschrijving)

Schrijf in via dit formulier >>>