Agenda

Humanitaire dialogen in Brussel

Opgestart in Lyon in 2003 door een groep antiglobaliseringsactivisten, stellen de Humanitaire dialogen voor om het maatschappelijk middenveld uit te dagen en om een dialoog te voeren rond actuele sociale kwesties. Deze momenten van delen worden vandaag georganiseerd in meer dan 60 steden over de wereld, en vormen een internationaal netwerk over menselijke kwesties. Brussel, als hoofdstad van België, en stadsregio die rijk is aan culturele diversiteit en vele verenigings- en burgerinitiatieven, sluit zich aan bij deze enorme internationale dynamiek!

Gedurende twee dagen 30 juni & 1 juli, van 11u30 tot 22u,  in aanwezigheid van verscheidene Belgische en internationale persoonlijkheden, zullen in het Josaphatpark verschillende ruimtes van uitwisselingen worden voorgesteld in vorm van thematische agora's (6 in totaal); 40 workshops en avondshows ( concerten, theaterstukken, dansvoorstellingen, opera's, koren, tentoonstellingen,...). 

Laten we het hebben over de uitdagingen voor de mensheid in een wereld die dringend nieuwe horizonten nodig heeft! Laten we samen handelen om de wereld te veranderen! 

Het volledige programma van deze eerste editie is hier beschikbaar (in het Frans) >>>

Samenwerking

Praktische info

30 jun. 2018
-
01 jul. 2018

30/06>01/07/2018

11:30 - 22:00

@ Parc Josaphat/Josaphatpark