BKO | Nieuw lid: Hiatus

BKO verwelkomt een nieuw lid: Hiatus.

Hiatus is de productiestructuur van choreograaf en danser Daniel Linehan. Met zijn choreografieën bewandelt Linehan de dunne lijn die dans onderscheidt van al het andere. Hij maakt performances vanuit het standpunt van nieuwsgierige amateur, test verschillende interacties tussen dans en niet-dans, op zoek naar ongewone combinaties, tegenstellingen en parallellen tussen teksten, bewegingen, beelden, liedjes, video’s en ritmes.

Zijn gezelschap Hiatus is sinds 2015 gesteund door de Vlaamse Overheid. Daniel Linehan - Hiatus is Creative Associate in deSingel Internationale Kunstcampus van 2017 tot 2021. 

http://hia-tus.org

Toon enkel RAB / BKO
Nieuws
Nieuws

BRUZZ | Lancering van het nieuwe magazine

Op woensdag 19 april werd de nieuwe BRUZZ gelanceerd. Het magazine, dat uitgebracht wordt door de Vlaams-Brusselse Media en het vroegere Agenda Magazine en Brussel Deze Week vervangt, bestaat vanaf nu als tweezijdig magazine. Het meertalige aspect, dat erg gewaardeerd werd  in Agenda Magazine, blijft behouden, zowel als de redactionele keuze om het werk van Brusselse kunstenaars en het alternatieve culturele circuit te belichten. 
Communicatie