BKO | Nieuw lid: Cohort

We zijn blij om ons nieuw lid Cohort voor te stellen. Cohort is een platform dat ondersteuning biedt aan een poel van ensembles in hedendaagse en experimentele muziek. 

Het is een collectief van gelijkgestemden die elk op hun eigen manier afwijken van de platgetreden paden binnen de muziekwereld. Cohort bouwt via haar artistieke platformwerking actief mee aan de ontwikkeling van de Brusselse en Vlaamse muziekscene.

www.cohort.be

Toon enkel RAB / BKO
Persbericht

Meer zichtbaarheid voor lokale evenementen dankzij een overeenkomst tussen visit.brussels en de gemeente Anderlecht

De gemeente Anderlecht, het Centre culturel Escale du Nord en het Gemeenschapcentrum De Rinck hebben met visit.brussels een overeenkomst getekent om evenementen in Anderlecht op gewestelijk vlak te promoten en een rechtstreekse export van de gegevens van agenda.brussels mogelijk te maken door de organisatoren van evenementen via de verschillende communicatiemiddelen van de gemeente en de partners.
Communicatie
Communiqué de presse

Oprichting van het label "United Stages" met eerste solidaire mars voor migranten

Verschillende culturele spelers zijn al enkele maanden geregeld samengekomen om concrete acties op te zetten om solidariteit te betuigen voor vluchtelingen en migranten. Vanuit deze behoefte om zich te verenigen en zich te engageren werd een label opgericht: Unites Stages. De labelhouders organiseren op 18 juni ook een mars van solidaire burgers, in een feestelijke en gezellige sfeer, om op te roepen tot een echt en menselijker opvangbeleid. [persbericht in het Frans]
Beleid Diversiteit