BCSPO | Energie seminarie : "Het optimaal beheer van een verwarmingsinstallatie"

In het kader van het ENERGIE project voor de social-profit ondernemingen in Brussel, nodigt de BCSPO u uit op zijn energie seminarie: donderdag 23 februari van 9u tot 16u – BIP, 1000 Brussel (tweetalig) : "Het optimaal beheer van een verwarmingsinstallatie".

De Energy Advisors van de Brusselse Confederatie voor Social-Profit Organisaties (BCSPO) organiseren een vorming van een dag omtrent het optimaal beheer van verwarmingsinstallaties. Pierre Demesmaecker, expert in energie en verwarming (ICEDD), zal de gastspreker van het seminarie zijn.

Het programma houdt in:

  • Een goed begrip verkrijgen rond de werking van een verwarmingsinstallatie: de productie, distributie, transmissie en regulering ervan.
  • Om de mogelijke anomalieën en afwijkingen van uw installatie op te sporen.
  • Aanwijzingen te geven om eventuele problemen op te lossen via een optimalisatie van het dagelijks bestuur, specifieke verbeteringen of via de vervaning van uw ketel.
  • Het aanbrengen van praktische tools en antwoorden om uw installatie beter te begrijpen.

Tweetalige seminarie. Elke spreker voert het woord in zijn moedertaal. In de praktijk is ongeveer 90% van de presentaties in het Frans, wat de taal van inschrijving van de deelnemers weerspiegelt. Documenten zullen in beide talen worden uitgedeeld.

Hier vindt u het gedetailleerde programma.

Duurzaamheid

Praktische info

23 feb. 2017

Jeudi / Donderdag 23/02/17

09.00 > 16.00

@ BIP (rue Royale / Koningsstraat 2-4 - 1000 Bruxelles/Brussel)

Les séminaires sont gratuits mais l’inscription préalable est obligatoire, via le formulaire en ligne sur le site internet de la CBENM.

Deelname is gratis maar inschrijving is vereist, via ons inschrijvingsformulier op de BCSPO website.